10 bedste elklaver i test

Har du en drøm om at lære at spille klaver, så er det bare med at komme igang, for det kan nemlig gøres nemmere og billigere end du tror med et elklaver. Et elklaver kræver ikke at du skal have klaveret stemt eller at du skal have meget plads i dit hjem, det kræver blot at et lille hjørne og en stikkontakt og så er du igang. I denne artikel finder du ud af hvad det bedste elklaver er for dig.

Vi har det artiklen op, for overskuelighedens skyld. Det betyder at du nemmere kan finde det bedste elklaver i test til dine behov. Artiklen er delt op i følgende afsnit, i parentes står prisklassen vi bevæger os i, fra min. til max. pris.

Bedste elklaver til børn

Det er videnskabeligt bevist at det er godt for børn at lære at spille på et instrument og i det hel taget lytte til musik, spille musik, synge og lege med lyde. Det er heller ikke unormalt at noget af det første legetøj børn får stimulere med forskellige lyde f.eks. klokker, knitrende lyde eller raslen.

Når dit barn bliver ældre kan du begynde at udfordre det mere og mere på lydspil med f.eks. en xylofon (meget klassisk), en tromme eller et klaver. Børn får mest glæde ud af et elklaver da det spiller i de rigtige toner og giver mulighed for at lege med flere forskellige lyde end et almindeligt klaver. Her er de bedste elklaver til børn.

Artesia FUN1 el-klaver i hvid, blå el. lyserød

Dette er det absolut bedste elklaver i klassen til børn. Alt er inkluderet i denne pakkeløsning med selve elklaveret, ben dertil, hovedtelefoner, en sustain pedal og ikke mindst en skammel til at sidde på. Det fås, som du kan se i overskriften, også i 3 forskellige farver så dit barn kan få den farve det helst vil have og samtidig passer det godt ind på et børneværelse.

Elklaveret fås med 61 tangenter i standard størrelse, det vil sige at der ikke er taget højde for små barnehænder, men til gengæld vil de vænne sig til at spille på store tangenter allerede fra første tryk på tangenterne. Tangenterne kan spille 8 forskellige lyde. Det passer bedst til børn i alderen 3-10 år og er det bedste og mest populære elklaver til børn på markedet.

Til klaveret kan man bruge de to apps ‘Dust Buster’ og ‘Maestro’ der begge har fokus på at lære børn at spille på klaveret gennem sjove lege, og faktisk gør de det muligt for barnet allerede at få en melodi ud første gang de bruge eklaveret og app’en i samspil.

Pris: 1.999,00 kr.

https://www.danguitar.dk/artesia-fun1-el-klaver?c=2590

Ringway K35 keyboard til børn

I stedet for et elklaver kan du også starte med et keyboard til dit barn. Det giver lidt flere muligheder for at have det “sjovt” da det også kan spille rytmer, sange og mange forskellige lyde. Her er et keyboard der er perfekt til de mindste børn.

Dette keyboard er nemt at få plads til i husholdningen og en god størrelse til børn, det er det mest populære børnekeyboard på markedet. Det sælges som et sæt med headset (så kan du som voksen være fri for at høre på de mange øvetimer) eller seperat – vi anbefaler pakkeløsningen med headset.

Keyboardet består af 49 små tangenter der egner sig særdeles godt til børn når de skal igang med at lære at spille på klaver. Ud af de 49 mini-tangenter og knapper på keyboardet kan der komme i alt 129 lyde, 100 rytmer og 30 sange. Størrelsen på keyboardet passer til børn helt op til 7-års alderen, skal du have et klaver der holder til en list højere alder, så anbefaler vi ovenstående elklaver eller et af de keyboards og digitale klaver vi anbefaler til begyndere i næste afsnit.

Pris: 799,00 kr.

https://www.danguitar.dk/ringway-k35-borne-keyboard-med-headset-mikrofon

Bedste elklaver til begyndere

Et barn kan også være begynder og fra omkring 10-årsalderen børn du måske overveje at købe et begynde elklaver eller begynder keyboard til dit barn. Ofte vil vi voksne også gerne senere i livet starte på noget nyt og det kan i mange tilfælde være at spille på et instrument.

Til formålet skal der bruges et godt begynder klaver eller begynder keyboard og vi har fundet frem til de 4 bedste elklaver og keyboards til begyndere, som vi har skrevet meget mere om herunder.

Artesia PA-88H Plus el-klaver pakkeløsning

Artesia er et godt begynder mærke fordi de har fokus på produkter til begyndere og fordi deres produkter har gode lave startpriser, så man ikke behøver at kaste en formue efter et elklaver som begynder. Dette er en pakkeløsning med alt hvad du skal bruge for at komme godt fra start med klaverspillet i eget hjem, og så til en rigtig god pris.

 

Pris: 3.349,00 kr.

Nux WK-310 el-klaver sort el. hvid

Er du mere til et elklaver der ligner et rigtig klaver og har lidt mere robuste ben at stå på, så er denne model fra Nux et rigtig godt bud på hvor du skal starte. Her får du nemlig en ligner et rigtig klaver, er stabilt, men alligevel mere kompakt og elegant at have stående i hjemmet. Derudover fås det i 2 farver, så det vil uden tvivl kunne passes ind i dit hjem enten i sort eller hvid.

Pris: 3.999,00

Casio CTK-3500 keyboard begynderpakke

Som begynder er der faktisk ikke nogen grund til at starte med et elklaver, du kan sagtens lægge ud med et keyboard som har en noget billigere startpris. Denne pakkeløsning fra det kendte keyboard mærke Casio er et optimalt sted at starte for begyndere eller familier der gerne vil have et instrument i hjemmet, som børn og voksne kan lege og lære på.

Pris: 1.399,00 kr.

https://www.danguitar.dk/casio-ctk-3500-pakkelosning

Bedste elklaver til øvede

Er du lettere øvet eller øvet, så vil du gerne have noget af god kvalitet der kan holde mange år, og derfor det være en god idé at kigge på andre mærker eller gå en prisklasse op, da

Casio PX-S3000 BK el-klaver pakke

https://www.danguitar.dk/casio-px-s3000-bk-el-klaver-pakke

Nord Piano 4 el-klaver

Pris: 19.222,00 kr.

https://www.danguitar.dk/nord-piano-4-el-klaver

Roland LX-708 CH sort el-klaver

Pris: 25.479,00 kr.

https://www.danguitar.dk/nord-piano-4-el-klaver

Artesia AG-50 el-flygel

Pris: 15.999,00 kr.

https://www.danguitar.dk/artesia-ag-50-el-flygel-hi-gloss-black

Skriv en kommentar